Δημήτρης Κουφογιώργος

Στο σεμινάριο θα εξερευνήσουμε το ρόλο της κιθάρας στην tango ορχήστρα και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε και χρησιμοποιήθηκε στην αντίστοιχη ελληνική αστική μουσική του μεσοπολέμου. Μέσα από ενδεικτικές συνθέσεις της εποχής, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να πειραματιστούν πάνω σε κάποιες από τις συνοδευτικές, σολιστικές, ερμηνευτικές και ενορχηστροτικές ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου ύφους.










Ο Δημήτρης Κουφογιώργος γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε Drama στο University of Essex, Performance στο Queen Mary College University of London κλασσική κιθάρα στο Δημοτικό ωδείο Ιωαννίνων. Παίζει κιθάρα και μπουζούκι. Είναι μέλος των Athens Tango Ensemble και της Ορχήστρας νυκτών εγχόρδων Αττικα και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες  όπως ο Γ. Νταλάρας, Κ, Μακεδόνας, Γ. Νέγκα, Μ. Κανά, Φ. Βελεσιώτου,  Γ. Μπέζος, Σ. Παπάζογλου, Μ. Τσέρτος, Αλκίνοος Ιωαννίδης  κ.α. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο και την τηλεόραση με εξέχουσα συνεργασία αυτή με τον performance artist Guillermo Gomez Pena. Ζει στην Αθήνα από το 2010 και διδάσκει στη Μουσική Σχολή Εστουδιαντίνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160 ευρώ

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 4 άτομα

Σημείωση: σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι 4 άτομα, το σύνολο της αμοιβής πάει κατά τις 100% στον εκπαιδευτή. Αν οι συμμετοχές είναι 4 – 10 άτομα, ο εκπαιδευτής θα λάβει το 60% του ποσού και το άλλο 40% η διοργάνωση. Τέλος αν ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τους 10 ο εκπαιδευτής θα λάβει το 50% του συνολικού ποσού και το άλλο 50% η διοργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου