Δήμος Βουγιούκας

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ακορντεονίστες αλλά και πνευστούς και θα εξερευνίσουμε τη μουσική του Αργεντίνικου καθώς και του Ελληνικού τάνγκο κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου.
Επίσης θα αναφερθούμε στο περίφημο Γαλλικό valse-musette .
Θεματικές ενότητες :
Αργεντίνικο Τάνγκο-valse tango- milonga
Το ελληνικό τάνγκο και οι επιρροές  του από το Αργεντίνικο τανγκο.
Το Γαλλικό valse mussette.

Ο Δήμος Βουγιούκας γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία Βόλου το 1982. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές, στo ακορντεόν, σε ηλικία 11 χρόνων στο Δημοτικό Ωδείο Ν. Ιωνίας από όπου και αποφοίτησε ως πτυχιούχος με άριστα παμψηφεί τον Ιούνιο του 2002. Τον Μάιο του 2005 διακρίθηκε με το 2ο Βραβείο στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ακορντεόν, στα Γρεβενά. Ασχολείται με τη μουσική των Βαλκανίων και του Tango.
Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σολίστες των Βαλκανίων και γενίκότερα απο το χώρο του ‘’world music” όπως o Tcha Limberger, Roby Lakatos, Ionica Minune, Petar Ralchev, κ.α. Έχει συνεργαστεί επισης  και με ερμηνευτές όπως ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, Κατερίνα Τσιρίδου, Γιώργος Ξηντάρης, Νένα Βενετσάνου, Μπάμπης Τσέρτος, Χρίστος Τσιαμούλης, Σοφία Παπάζογλου, Παντελής Θαλασσινός,  Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία κ.α. Συμμετέχει στην ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας ως σολίστ, επιμελείται πολλές ενορχηστρώσεις της και αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά της μέλη. Το ενεργητικό του εμπλουτίζεται με συναυλίες εκτός Ελλάδας, στην Ελβετία, στην Κύπρο, στην Ιταλία, στην Ουκρανία, Γερμανία, Νέα Υόρκη, Πορτογαλία ,στην Τουρκία, Ρουμανία,Αυστραλία κ.α.Συνεργάζεται επίσης με την ορχήστρα νυκτών εγχόρδων «Άττικα» παίζοντας μουσικές ρετρό, καντσονέτες κ.α.
Έχει διδάξει το ακορντεόν  στα πλαίσια σεμιναρίων του Μουσικού χωριού στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, στο AKDT στο Βέλγιο κ.α.Έχει συμμετάσχει σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160 ευρώ

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 4 άτομα

Σημείωση: σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι 4 άτομα, το σύνολο της αμοιβής πάει κατά τις 100% στον εκπαιδευτή. Αν οι συμμετοχές είναι 4 – 10 άτομα, ο εκπαιδευτής θα λάβει το 60% του ποσού και το άλλο 40% η διοργάνωση. Τέλος αν ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τους 10 ο εκπαιδευτής θα λάβει το 50% του συνολικού ποσού και το άλλο 50% η διοργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου